fbpx
 • Hatékony kínai harcművészet érdekel?

  Tanulj önvédelmet Magyarország legnagyobb Kung-Fu iskolájában. Fejleszd képességeidet, hogy megvédhesd önmagad, családodat. Légy magabiztos, fizikailag fit, és győzd le a stresszt. Ne halogasd a döntésed, iratkozz be még ma! Tanuljd meg megvédeni magad, hogy NE LÉGY ÁLDOZAT!

 • Nagyobb biztonságra vágysz? Tanulj önvédelmet!

  Gyere és sajátítsd el a Wing Tsun Kung Fu alapjait-​t. A Wing Tsun önvédelmi technkáinak birtokában nagyobb biztonságban érzed majd magad, mert tudod, hogy ha bajba kerülnél képes vagy megvédeni magad.

 • Feszült és ingerült vagy a nap végére? Vezesd le a stresszt!

  Rossz a közérzeted, tele vagy feszültséggel és unod már a körülötted levő emberek badarságait? Gyere hozzánk edzeni és verd ki a fejedből a stresszt. Edzőtársaid segítségedre lesznek. Eddzél egy jót és vezesd le a feszültséget. Kétségtelenűl nyugodt estéd lesz.

 • Érdekel a harcművészet? Legyél harcművész!

  Ismerd meg a harcművészet mögött levő szellemi vagy spirituális rendszert. A művész az alkotást és az önmegvalósítást tartja művészete fő céljának. Fontos a kibontakozás és valamiféle magasabb rendű elvvel való harmónia kialakítása. Kezdj el kitartóan edzeni és te is harcművész leszel!

 • Keményebb szeretnél lenni? Erősödj, keményedj!

  Ne csak álmodozz arról, hogy a haverok és a lányok elismernek téged, hanem tegyél is érte. Kezdj el edzeni, hogy elérd amit szeretnél! Ami nem öl meg, az megkeményít. Márpedig Wing Tsun edzésen még nem halt meg senki.

WING TSUN

ÖNVÉDELEM HARCMŰVÉSZET SZÉKESFEHÉRVÁR - VESZPRÉM

Hogyan védd meg magad sikeresen?

Próbáld ki a Wing Tsun Kung Fut és változtasd meg az életed!

Erősebbnek, magabiztosabbnak, egészségesebbnek érzed magad 2 hónapon belül
- vagy visszaadom a pénzed!

Hogyan küzdj meg a mindennapi stresszhelyzetekkel?
Mit tegyél, ha megtámadnak az utcán?
Mivel erősítheted meg az önbizalmad?

3 kérdés, egyetlen válasz: Wing Tsun Kung Fu.

Egy harcművészet, ami a technikára, sebességre és ügyességre épít, ezért egy gyengébb fizikumú ember is hatékonyan meg tudja védeni magát egy erősebb vagy akár több támadó ellen is.
A rendszeres edzés segít levezetni a felgyülemlett stresszt, magabiztosabbá tesz és megtanít, hogyan védd meg magad és a családodat is.

Garantált eredmények 2 hónapon belül – vagy visszaadom a pénzed!

Gyere el és próbáld ki ingyen!

Bizonytalan vagy? Nem tudod, hogy neked való-e a Kung Fu? Akkor gyere el szeptember 12-én a székesfehérvári, vagy szeptember 16-án a veszprémi ingyenes próbaedzésre. Az esemény semmibe nem kerül és semmilyen kötelezettséggel nem jár – de regisztrálj gyorsan, mert csak 40 embernek van hely!

Regisztrálni csak a próbaedzések napjáig, déli 12:00 óráig tudsz!

Már csak ennyi időd van regisztrálni!
 

 Regisztrálok az ingyenes próbaedzésre! 

 👆

Mi az a Wing Tsun Kung Fu?

A fizikai erő helyett az értelemre, gondolkodásra, gyorsaságra és könnyedségre épülő harcművészet, aminek minden mozdulata tudatos és átgondolt.

A Wing Tsun „gyönyörű tavaszt“ jelent (ejtsd: ving csun), nevét egy kínai lányról kapta, aki egy év alatt sajátította el a technikát annyira, hogy legyőzze agresszív kérőjét. Ez az egyetlen olyan harcművészet melyet egy nő alapított, kifejezetten azzal a céllal, hogy egy gyengébb fizikumú ember is meg tudja védeni magát erősebb támadóval, vagy támadókkal szemben. 

De ne gondold, hogy egy nőies harcművészettel van dolgod!
A Wing Tsun Kung Fu-ban olyan dinamikus, gyors és alattomos technikák találhatók, melyek az emberi test legérzékenyebb pontjait támadják, igy lesz esélyünk az erősebb támadóval szemben. 

A Wing Tsun teljesen az emberi anatómiára épül, és olyan tökéletes koncepciókkal rendelkezik, hogy nem számítanak a testi adottságaid. Lehetsz magas, alacsony vagy erősebb testalkatú esetleg vékony. Mindenki a saját adottságait kihasználva tudja megvédeni magát.

Gyenge pontok támadása:
Azokat a testrészeket támadjuk, amikre még a legerősebb ember sem tud rágyúrni – a szem, a torok, a gyomorszáj, a térd…

Egyidejűség:
A hárítással egyidejűleg támadunk, így használva ki az ellenfél lendületét, aki gyakorlatilag belerohan a támadásunkba.

Folyamatosság:
Az ellenfelet folyamatosan támadjuk, amíg harcképtelenné nem tettük. Nem hagyunk neki időt gondolkodni, vagy cselekedni.

 Most Te is megtanulhatod mindezeket!

Kinek ajánlott?

 • Aki szeretné megtanulni megvédeni magát (és családját)
 • Aki szeretne fittebb, egészségesebb, energikusabb lenni
 • Aki nem riad meg a kihívásoktól

Kinek nem ajánlott?

 • Aki biztos benne, hogy ő soha nem fog bajba kerülni
 • Akinek fontosabb a kanapé kényelme, mint a teste egészsége
 • Aki csak a kifogásokat keresi

 

Kezdőknek és haladóknak, nőknek és férfiaknak, gyerekeknek és felnőtteknek
14-60 éves kor között bárkinek!

 Kipróbálom ingyen! 

👆

Hogyan változtatja meg a mindennapjaidat a Kung Fu?

Nem leszel az első edzés után Bruce Lee, se Terminátor, de a Kung Fu rendszeres gyakorlása során számtalan pozitív változást fogsz észrevenni a mindennapjaidban.

 • A rendszeres testedzéstől fittebb, energikusabb leszel
 • Olyan dolgokra lesz képes a tested, amire korábban nem is gondoltál volna
 • Megtanulsz koncentrálni, fókuszálni
 • Fogsz tudni reagálni különböző támadásokra
 • Megszabadulsz a mindennapi stressztől
 • Megtanulsz konfliktus helyzetekben cselekedni, nem blokkolsz le
 • Magabiztosabb leszel, jobb lesz a kiállásod
 • Megizzasztunk és felkészítünk, hogy merd megvédeni magad

Emellett a Kung Fu során használt állások és rúgások fejlesztik az egyensúlyérzéket és erősítik, lazítják a lábakat. A változatos és szimmetrikus kéz- és lábtechnikák javítják a koordinációs készséget, a különféle edzésmódok egyaránt fejlesztik a központi és a környéki idegrendszert, finomítják azok működését, ezáltal javítják a reflexeket.

mahrzsuzsa

Sihing SylvesterSylvester Mátyás kung fu oktató vagyok, én leszek a mestered. 15 éves korom óta foglalkozom harcművészetekkel, a kung fu előtt karatéztam, kick-boxoltam, kobudoztam, iaidoztam, több stílusból is egészen a barna övig eljutottam. De bátran kijelentem, hogy a Wing Tsun az egyik legnagyszerübb és leghatékonyabb harcművészet, melynek gyakorlása gyökeresen megváltoztatta az életem. Ezeket a pozitív változásokat és értékeket szeretném átadni neked is.

 

KÜLDETÉSEM, hogy Wing Tsun oktatással segítsek magabiztosabb, határozottabb, fegyelmezettebb, fittebb és egészségesebb emberré válni, hogy ezáltal jobban érvényesülj az életben.

 

A veszprémi és székesfehérvári Wing Tsun iskolám a legnagyobb magyar kung fu iskolának, a Magyar Wing Tsun Egyesületnek a tagja. Hagyományos kínai gyökerekkel rendelkező, autentikus és tiszta Wing Tsun kung fu-t tanítok, a tanítványaimat a saját képességeiknek és adottságaiknak megfelelően oktatom.

Csak olyan kipróbált technikákat gyakorlunk, amelyek élesben is működnek.

 

nagybalazs

 Jelentkezem a próbaedzésre! 

👆

Mi történik a próbaedzés után?

Ha tetszett a bemutató és a próbaedzés, akkor kedvezményesen jelentkezhetsz a 2 hónapos alapképzésre. Már az első edzések után érezni fogod a testi-lelki változásokat – jól fog esni a mozgás, felpezsdül tőle a szervezeted, energikusabb leszel. Az első hónap végére alighanem rákapsz a Kung Fu ízére és alig várod a következő órát.

Olyan egyszerű Wing Tsun alaptechnikákat, ütéseket, védéseket, szabadulásokat gyűjtöttem össze, amelyek jól alkalmazhatók egy utcai támadás során. Ezeket fogom megtanítani Neked. A tanult technikák egyszerűségüknél fogva valóban alkalmasak az önvédelemre.

A 2 hónapos önvédelmi alapképzés végére pedig már mások is látják rajtad az eredményeket: elkezdesz izmosodni, ügyesedni és sugározni fog rólad az önbizalom. Nem leszel még profi harcművész, de ha támadás ér, már van esélyed megvédeni magad, vagy a családodat.

gurubi

Garancia

Mi történik, ha mégsem jön be a Kung Fu?

Ugye szeretnéd elkerülni a csalódásokat?
Valóban minőségi és eredményes edzésekre vágysz?

Én is!

Éppen ezért senkitől sem szeretnénk elfogadni semmiféle hozzájárulást, aki nem azt kapja az edzéseimtől, amit ígértem.

Elégedettségi garanciát vállalok a következők szerint:garancia3

Ha a két hónap alatt legalább 14 edzésen részt veszel, de úgy érzed, hogy a fentiek közül semmit nem tapasztaltál, nem érzel pozitív változást magadon, vagy nem találod számodra hasznosnak a tanultakat vagy egyszerűen csak nem tetszik a dolog, szólj, és kérdés nélkül visszakapod a képzés árát.

Nem kell magyarázkodnod. Nem kell kellemetlenül érezned magad. Csak jelezned kell.

A Wing Tsun Kung Fu-val nem veszíthetsz!

 Regisztrálok az ingyenes próbaedzésre! 

 👆

Jelentkezz a Önvédelmi Próbaedzésre kötelezettségek nélkül!


Ha kitöltöd az értesítőt, az elsők között megtudhatod:

 • Mikor indul a tanfolyam?
 • Hol lesz a tanfolyam?
 • Mit hozz magaddal?
 • Mennyibe kerül?
 • Milyen kedvezményeket biztosítunk?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a [Regisztrálok] gombra. A csillaggal megjelölt adatok muszáj megadnod.