fbpx
 • Hatékony kínai harcművészet érdekel?

  Tanulj önvédelmet Magyarország legnagyobb Kung-Fu iskolájában. Fejleszd képességeidet, hogy megvédhesd önmagad, családodat. Légy magabiztos, fizikailag fit, és győzd le a stresszt. Ne halogasd a döntésed, iratkozz be még ma! Tanuljd meg megvédeni magad, hogy NE LÉGY ÁLDOZAT!

 • Nagyobb biztonságra vágysz? Tanulj önvédelmet!

  Gyere és sajátítsd el a Wing Tsun Kung Fu alapjait-​t. A Wing Tsun önvédelmi technkáinak birtokában nagyobb biztonságban érzed majd magad, mert tudod, hogy ha bajba kerülnél képes vagy megvédeni magad.

 • Feszült és ingerült vagy a nap végére? Vezesd le a stresszt!

  Rossz a közérzeted, tele vagy feszültséggel és unod már a körülötted levő emberek badarságait? Gyere hozzánk edzeni és verd ki a fejedből a stresszt. Edzőtársaid segítségedre lesznek. Eddzél egy jót és vezesd le a feszültséget. Kétségtelenűl nyugodt estéd lesz.

 • Érdekel a harcművészet? Legyél harcművész!

  Ismerd meg a harcművészet mögött levő szellemi vagy spirituális rendszert. A művész az alkotást és az önmegvalósítást tartja művészete fő céljának. Fontos a kibontakozás és valamiféle magasabb rendű elvvel való harmónia kialakítása. Kezdj el kitartóan edzeni és te is harcművész leszel!

 • Keményebb szeretnél lenni? Erősödj, keményedj!

  Ne csak álmodozz arról, hogy a haverok és a lányok elismernek téged, hanem tegyél is érte. Kezdj el edzeni, hogy elérd amit szeretnél! Ami nem öl meg, az megkeményít. Márpedig Wing Tsun edzésen még nem halt meg senki.

WING TSUN

ÖNVÉDELEM HARCMŰVÉSZET SZÉKESFEHÉRVÁR - VESZPRÉM

Az edzések

Az edzések

SAM4395

 • Heti 2 edzéslehetőség
 • Személyes foglalkozás mindenkivel

Az edzések felépítése

Az edzések felépítése a következő:

 • formagyakorlatok és bázisgyakorlatok - 15 perc
 • páros gyakorlatok - 60 perc
 • erősítés - 15 perc

Minden edzés tradicionális meghajlással kezdődik, megadjuk a tiszteltet a mesterek, és egymás iránt.
Ezt követően formagyakorlatok következnek, kezdő szinten az első formagyakorlat, mely alapállásban az alapvető kézmozdulatokra tanít, a középhaladó és haladó tanítványok a második formagyakorlatot is gyakorolják.

forma1 forma2

forma3 forma4

Bázisgyakorlatok

A mozdulatok pontosítására, a technikák csiszolására, gyakorlására szolgálnak, ezeket a gyakorlatok egyedül, még pár nélkül hajtjuk végre.

bazis1 bazis2

Páros gyakorlatok

Harci technikák, önvédelmi technikák életszerű gyakorlására szolgálnak. Mivel a Wing Tsun hatékony önvédelmi, harci rendszer, ezért a partnerrel való gyakorlás elengethetetlen.

paros1 paros2

paros3 paros4

Ütések és rúgások pajzsra, zsákra, pontkesztyűre

pajzs1 pajzs2

pajzs3

Erősítés

A Wing Tsun nem az erőre épül, ezért jóval kisebb hangsúlyt helyez az erősítésre más stílusoknál. A gyakorlatok többsége páros, izommetrikus jellegű, de a hagyományos fekvőtámasz, vagy felülés is része az erősítésnek amit mindenki képességeinek megfelelően hajt végre.

erosites1 erosites2

Diákoknak, akik rendelkeznek egyesületi tagsággal, heti két testnevelés óra kiváltására egyesületi igazolást adunk.

A Pannon Egyetem hallgatói a kötelező testnevelést egyesületünk keretében is teljesíthetik!

 

Látogass el hozzánk és vegyél részt egy ingyenes próbaedzésen.

 

Próbaedzés

Székesfehérvári iskola Facebook oldala

Veszprémi iskola Facebook oldala