fbpx
 • Hatékony kínai harcművészet érdekel?

  Tanulj önvédelmet Magyarország legnagyobb Kung-Fu iskolájában. Fejleszd képességeidet, hogy megvédhesd önmagad, családodat. Légy magabiztos, fizikailag fit, és győzd le a stresszt. Ne halogasd a döntésed, iratkozz be még ma! Tanuljd meg megvédeni magad, hogy NE LÉGY ÁLDOZAT!

 • Nagyobb biztonságra vágysz? Tanulj önvédelmet!

  Gyere és sajátítsd el a Wing Tsun Kung Fu alapjait-​t. A Wing Tsun önvédelmi technkáinak birtokában nagyobb biztonságban érzed majd magad, mert tudod, hogy ha bajba kerülnél képes vagy megvédeni magad.

 • Feszült és ingerült vagy a nap végére? Vezesd le a stresszt!

  Rossz a közérzeted, tele vagy feszültséggel és unod már a körülötted levő emberek badarságait? Gyere hozzánk edzeni és verd ki a fejedből a stresszt. Edzőtársaid segítségedre lesznek. Eddzél egy jót és vezesd le a feszültséget. Kétségtelenűl nyugodt estéd lesz.

 • Érdekel a harcművészet? Legyél harcművész!

  Ismerd meg a harcművészet mögött levő szellemi vagy spirituális rendszert. A művész az alkotást és az önmegvalósítást tartja művészete fő céljának. Fontos a kibontakozás és valamiféle magasabb rendű elvvel való harmónia kialakítása. Kezdj el kitartóan edzeni és te is harcművész leszel!

 • Keményebb szeretnél lenni? Erősödj, keményedj!

  Ne csak álmodozz arról, hogy a haverok és a lányok elismernek téged, hanem tegyél is érte. Kezdj el edzeni, hogy elérd amit szeretnél! Ami nem öl meg, az megkeményít. Márpedig Wing Tsun edzésen még nem halt meg senki.

WING TSUN

ÖNVÉDELEM HARCMŰVÉSZET SZÉKESFEHÉRVÁR - VESZPRÉM

A csapat

A csapat

eewtocsoport

 • Jó közösség építés,
 • Családias, barátias viszony.
 • Jó hangulat.

 

Több mint 20 éve oktatják Veszprémben és Székesfehérváron hivatalosan a Wing Tsun Kung Fu-t. Több neves és kiváló oktató  tevékenysége után, 2015 szeptemberétől Si-Hing Sylvester Mátyás vezeti a veszprémi, 2017-től  a székesfehérvári edzéseket.

Az iskola tanítványai folyamatosan részt vesznek a Magyar Wing Tsun Egyesület szemináriumain, nyári táborain, ezáltal biztosítva van van a folyamatos fejlődésük.

 

Gyere és tapasztald meg a Kung-Fu edzések hangulatát.

 

Látogass el hozzánk és vegyél részt egy ingyenes próbaedzésen.

 

Próbaedzés

 

Kapcsolodó cikk: Bemutatkozott a Kung-fu Veszprémben

Székesfehérvári iskola Facebook oldala

Veszprémi iskola Facebook oldala